Waar kan ik goedkoop voetbal tenues kopen?

Comentários · 111 Visualizações

Mikel Arteta prees een magische avond in voetbaltenue kind sale het Emirates Stadium toen Arsenal Porto met 4-2 versloeg na strafschoppen en zo de eerste kwartfinale van de Champions League in 14 jaar bereikte.Met een 1-0 achterstand in de heenwedstrijd in Portugal bracht een doelpunt van Leandro Trossard vlak voor rust de gelijke stand laat in de eerste helft gelijk, maar daar stokte het momentum van Arsenal omdat ze er niet in slaagden de wedstrijd binnen negentig minuten af ​​te ronden.
Na een nerveuze verlenging waren er heldendaden nodig van doelman David Raya, die tweemaal redde in de shoot-out, om de thuisploeg voor het eerst sinds de ploeg van Arsne Wenger in 2010 tegenover Barcelona bij de laatste acht te plaatsen."Een magische avond, zei Arteta. "We hadden een heel lastige tegenstander verwacht. Het is erg moeilijk om momentum te genereren en dat is een eer voor hen.""Het is een enorme ervaring voor ons. We moesten het ook doen via strafschoppen. Met dank aan David, die een aantal moeilijke momenten had om te starten, maar een ongelooflijke vastberadenheid toonde, opstond en beloond werd."De dreiging van Porto bij de rust bleef gedurende de daaropvolgende dertig minuten hangen, hoewel strafschoppen lange tijd de meest waarschijnlijke bestemming leken.Dat bleek dus, en het was doelman Raya die de held was, die redde van verdediger Wendell en winnaar van de heenwedstrijd Galeno om Arsenal door te sturen.
Arsenal, gesteund door een thuissupport die vastbesloten was hun team erdoorheen te slepen, voetbalshirt haaland kind begon met urgentie die paste bij hun hachelijke situatie, maar ze kenden een frustrerende eerste helft.Pas vier minuten voor rust kantelde de terugwedstrijd hun kant op, en het doelpunt werd op briljante wijze gemaakt door Martin Odegaard, die de bal van Trossard op 30 meter afstand ontving en vier Porto-spelers uit de wedstrijd haalde met een voortreffelijke rekenregelpas.Daar aan het einde van de wedstrijd was Trossard, die van links naar binnen sprong en koel langs Diogo Costa schoof voor 1-0.Odegaard dacht dat hij Arsenal op voorsprong had gezet toen hij in de tweede helft een leeg doelpunt binnentikte, waarna zijn inzet werd afgekeurd vanwege een overtreding van Kai Havertz op ervaren verdediger Pepe. protesten.Gabriel Jesus kwam van de bank en regelde de zaken bijna met zijn eerste aanraking, waarbij doelman Costa zich goed spreidde en zijn inzet naast de bal afbuigde, voordat Odegaard centimeters voorbij de paal schoot nadat de doelman het schot van Bukayo Saka versloeg.