Federico Gatti gir Juventus seier over Fiorentina

Komentar · 93 Tampilan

Federico Gatti scoret kampens eneste ml da Juventus slo Fiorentina 1-0 og befestet grepet om tredjeplassen i Serie A.

Takket vre Gattis scoring i det 21. minutt avsluttet Torino-laget en rekke p fire ligakamper uten seier, inter miami drakt og er n seks poeng bak AC Milan p andreplass.

Napoli scoret fire ml i lpet av 13 minutter i andre omgang da de vant 4-2 p Monza.

Milan Djuric sendte vertene i ledelsen, men Victor Osimhen utlignet ti minutter ut i andre omgang, og Matteo Politano og Piotr Zielinski srget for 3-1 i det 61. minutt.

Andrea Colpani reduserte for vertene, men Giacomo Raspadori srget for Napoli-seier.

Nicolas Violas scoring i det 88. minutt sendte Cagliari fire poeng unna nedrykksstreken da de slo Atalanta 2-1, messi drakt etter at Tommaso Augello utlignet Gianluca Scamaccas scoring.

Monaco forlenget den ubeseirede rekken i Ligue 1 til seks kamper og klatret opp p tredjeplass med 1-0-seier over Rennes etter at begge lag fikk en spiller utvist.

Maghnes Akliouche scoret mlet i det 25. minutt, framspilt av Ismail Jacobs, og Rennes ble redusert til 10 tidlig i andre omgang da Martin Terrier s rdt for en drlig takling p Akliouche.

Det ble utlignet i det 64. minutt da Thilo Kehrer fikk sitt andre gule kort.