Man United overlever dramatisk comeback og slår Coventry etter straffesparkkonkurranse i FA-cupsemifinalen.

মন্তব্য · 87 ভিউ

Real Madrid Hjemmedrakt overlevde et dramatisk comeback mot Coventry City og vant straffesparkkonkurransen p sndag og er dermed i FA-cupfinalen.Premier League-laget s ut til vre p vei mot seier p Wembley Stadium da Bruno Fernandes satte inn 3-0 like fr timen var spilt, etter scoringer av Scott McTominay og Harry Maguire i frste omgang.

Men Coventry ga seg selv litt hp da Ellis Simms avsluttet i det 71. minutt, fr Callum O'Hares scoring ble sltt av Aaron Wan-Bissaka og gikk i ml ni minutter fr slutt.Og Coventry-fansen ble sendt i ekstase langt ut i overtiden da Haji Wright satte ballen i ml fra straffemerket etter at Wan-Bissaka hadde blitt straffet for hndball.United-kaptein Bruno Fernandes var nr ved gi laget sitt ledelsen i frste omgang da han skjt i tverrliggeren fra kanten av feltet etter et innlegg fra innbytter Amad Diallo.

I den andre omgangen var det Championship-lagets tur til treffe treverket da Simms kom seg fri i feltet og skjt i undersiden av tverrliggeren.Og Coventry trodde de hadde sikret seg en sensasjonell seier i siste liten da Wright spilte et lavt innlegg inn til Victor Torp, som satte ballen i ml fra seks meter. Men slik skulle det ikke g for Coventry da Wright ble avblst for offside av VAR med svrt liten margin.

Coventry s ut til vre p vei mot en av tidenes strste FA-cupseire da Bradley Collins reddet et straffespark fra Casemiro, fr Wright igjen scoret fra straffemerket.Men Callum O'Hare mtte se sitt straffespark bli reddet av Andre Onana, mens Ben Sheaf skjt over tverrliggeren, slik at United var ett straffespark unna seieren, som Rasmus Hojlund satte i ml med stil.

Neste mned mter United igjen Manchester City i finalen, der Pep Guardiolas lag vant forrige sesong p vei mot en historisk trippel.City slo Chelsea 1-0 i den andre semifinalen p lrdag takket vre et sent vinnerml av Bernardo Silva, tre dager etter at de tapte for Real Madrid etter straffesparkkonkurranse i kvartfinalen i Champions League.

"Vi fant en lsning, sa United-forsvarer Maguire til ITV etter kampen. "Vi startet kampen veldig bra, men s slapp vi inn et slurvete ml. Vi var uheldige som slapp inn det andre mlet.
"Hvis du kan angripe dem, kan du virkelig skade dem. Jeg kan ikke vre mer stolt av dem. De gjorde det fantastisk bra. Jeg tror vi har gjort Coventry stolte.

"Nr man kommer til straffesparkkonkurransen, Billige draktsett fotball er det et lotteri. Du kan ikke klandre noen hvis de viser mot til ta en i en heksegryte."

Nr det gjelder det annullerte mlet i ekstraomgangene, legger Robins til: "Det er en tspiss. Det er en tspiss. Disse linjene er vrt livs svpe. Det er ikke ofte man fr sjansen til g til en FA-cupfinale, og vi var veldig nre.

"Jeg er veldig stolt av dem. Vi har nettopp sagt til dem at de har skrevet seg inn i klubbens historie. Folk kommer til snakke om denne kampen i lang tid."