In welke groep zit Frankrijk op EURO 2024?

Comments · 179 Views

Goedkope EK 2024 Voetbaltenue Kopen

Nederland EK 2024, Nederland boekte een plaats in de finale met een thuiszege tegen de Republiek Ierland. Ronald Koeman is bezig aan zijn tweede periode als coach van zijn land, nadat hij het toernooi in 1988 als speler had gewonnen. Hij loodste Oranje ook naar de UEFA Nations League-finale van 2019 en de derde plaats in dezelfde competitie in de zomer van 2023. Dit is de meest complete website over het EK 2024 voetbal van Nederland. Het komende EK voetbal wordt in Duitsland gespeeld. Het duurt niet lang meer voor dit Europees Kampioenschap plaats vindt en er is al veel informatie over dit toernooi bekend. Zo is het speelschema van het EK 2024 al bekend en weet het Nederlands elftal al waar en wanneer en tegen wie ze moeten spelen in de groepsfase.
Duitsland EK 2024, UEFA EURO 2024 vindt deze zomer plaats in Duitsland, waarbij 23 teams zich bij de gastlanden voegen in de finale. Drievoudig winnaar en drievoudig tweedeprijswinnaar: Duitsland organiseert zijn eerste EURO sinds de hereniging (West-Duitsland organiseerde de finale in 1988). Ze worden geleid door de 36-jarige voormalige Hoffenheim-, Leipzig- en Bayern-coach Julian Nagelsmann, die Hansi Flick op 22 september 2023 verving. Julian Nagelsmann werd een van de meest gewilde coaches in het wereldvoetbal na zijn zeer indrukwekkende periodes bij Hoffenheim en Leipzig in de Duitse Bundesliga. Hij won vervolgens een landstitel en twee Super Cups met Bayern, maar nadat hij in maart 2023 bij de club werd vervangen door Thomas Tuchel, was Nagelsmann zes maanden buiten de wedstrijd voordat hij in september werd benoemd tot bondscoach van Duitsland.
Frankrijk EK 2024, Tweevoudig winnaar Frankrijk heeft sinds 1988 geen EURO-eindtoernooi gemist. Les Bleus werd in 2016, toen ze in de finale verloren van Portugal, sinds 2012 gecoacht door Didier Deschamps. Ze kwalificeerden zich met een 2-1 overwinning tegen Nederland op 13 oktober. Didier Deschamps heeft zowel als speler als als coach een reputatie opgebouwd als icoon van het Franse voetbal. Nadat hij als gecultiveerde verdedigende middenvelder Frankrijk zowel op het WK van 1998 als op het EK 2000 naar de overwinning had geleid, kende Deschamps succesvolle coachingperiodes bij Monaco, Juventus en Marseille voordat hij de baan in Frankrijk op zich nam. Hij won de Wereldbeker 2018 met Les Bleus, maar heeft de teleurstelling geleden van de nederlagen in de finales van EURO 2016 en de Wereldbeker 2022, en zal deze keer wanhopig zijn om nog een grote titel aan zijn schitterende kabinet toe te voegen.

Comments